Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Fifty-Fifty Væglampe

Mål 7,5 × 187 × 67 cm

-25%

Fifty-Fifty væglampen er designet af Sam Weller. Armen er let at vippe og dreje med én hånd, og den har en berøringsfølsom lysdæmperkontakt til præcis placering og styring af LED-lyskilden.

  • Soft black
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
147 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.925 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 147 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.925 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 5-7 dage
3.899,00 kr. 2.924,25 kr.

HAY Fifty-Fifty

Fifty-Fifty lamperne fra HAY er en serie af langtrækkende, simple og elegante lamper fra HAY. Lamperne er med deres letbevægelige kroppe og justerbare lysstyrke effektive til at få præcis den belysning der passer til dig.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv