Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Eiffel Shelf

Mål 50 × 50 × 110 cm

-25%

Med udgangspunkt i et simpelt lag på lag princip har designerne Depping og Jørgensen skab et fleksibelt og multifunktionelt udvalg af reoler og borde, ved hjælp af ben moduler fremstillet i støbt aluminium og pulverlakeret MDF plader. Velegnet til brug i en lang række private og offentlige sammenhænge.

  • Ink black
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
162 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.225 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 162 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.225 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
4.299,00 kr. 3.224,25 kr.

HAY Eiffel-serien

Eiffel-serien fra HAY består af et par forskellige pyramide-formede møbler. Møblerne har forskellige niveauer, der giver dem den Eiffeltårn-lignende form. Møblerne er designet til at blive set fra alle sider og egner sig derfor godt som fritstående reoler eller sofaborde. Klik på se mere for at se alle varianter vi forhandler.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv