Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY - DLM XL bord

-25%

Don’t Leave Me bordet, forkortet til DLM, er designet af Thomas Bentzen. Bordet har et praktisk håndtag der gør det nemt at flytte metal bordet fra rum til rum. Bordets tre skrå ben giver stort stabilitet til det lette og bærbare bord. DLM fås i to størrelser, og er velegnet til indendørs brug.

Størrelse: Ø48 x H65 cm

  • Black
  • White
Ryd

Leveringstid: 1-2 uger
1.899,00 kr. 1.424,25 kr.

HAY Don't Leave Me

Thomas Bentzens sidebord “Don’t Leave Me” – forkortet til DLM af HAY, er et yderst funktionelt sidebord. Bordets håndtag gør at pladen opfører sig som et pendul, hvilket gør det nemt at bære væsker og genstande med højt tyngdepunkt. Bordet fås i HAYs signatur mættede farver og to forskellige størrelser.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv