Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Colour Crate, Large

Mål 34,5 × 53 × 18,5 cm

-25%

HAY Colour crate er en serie af farverige opbevaringskasser, fremstillet af 100% genanvendt plastaffald. Kasserne fås i en række forskellige størrelser og farver. De multifunktionelle kasser er ideelle til at opbevaring og organisere, og kan stables oven på hinanden i forskellige størrelser kombinationer. 

  • Dark blue
  • Golden yellow
  • Off White
Ryd

Leveringstid: 2-3 dage
249,00 kr. 186,75 kr.

HAY Colour Crate

Bliv inspireret af de mange anvendelsesmuligheder af HAYs Colour Crates. Kasserne er foldbare, stabelbare og kan passe ind i hinanden på forskellige måder. De mættede farver spiller super godt ind i resten af HAYs univers. Se flere Colour Crates ved at klikke på knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv