Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Apollo Portable lampe

Mål 12,5 × 12,5 × 22 cm

-25%

Apollo portable lampen er designet af STUDIO 0405. Lampen har et genopladeligt batteri, hvilket gør det nemt at flytte rundt på lampen, som både kan bruges indendørs og udendørs. Apollo lampen er håndlavet i et enkelt stykke opalglas.

  • Hvid Opal Glas
Ryd

Leveringstid: 5-7 dage
1.799,00 kr. 1.349,25 kr.

HAY Apollo Portable

Placer den på terrassen, på sofabordet som hyggeligt lys til en aften med brætspil eller som natlampe. Apollo-lampens bærbarhed og simple men legende design, gør at den kan anvendes i stort set alle rum – både ude og inde. Se flere elegante og formrige lamper fra HAY ved at følge knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv