Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY AAL 81, Hallingdal

Mål 76 × 73 × 81 cm

-25%

Med den samme kompakte krop som andre designs i serien, har denne drejelige version af About A Lounge Chair en let metalramme. Den lavryggede skal giver et let udtryk, hvilket understreges af den 4-benede stjernedrejebase. Stolen er velegnet til en række offentlige og private sammenhæng. 

Sædehøjde: 36 cm

  • Hallingdal 130
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
387 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 7.725 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 387 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.725 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 7-8 uger
10.299,00 kr. 7.724,25 kr.

HAY ABOUT A LOUNGE

HAY About A Lounge Stol Sofa Miljø Collection AAL

HAYs About A Lounge serie, kendt under forkortelsen AAL, er en serie af loungestole og -sofaer, der følger resten af About A- seriens æstetik.

About A Lounge-serien kommer med de samme tilpasningsmuligheder som de andre About A- serier: Stolene findes i en række forskellige stel der bliver udformet i både metal og træ, samt forskellige polstringer. Stolen findes også i en ‘Soft’ udgave der tilføjer ekstra komfort.

HAY About A Lounge Sofa Miljø Collection AAL
HAY About A Lounge Stol AAL Collection

Serien er designet af den danske møbeldesigner, Hee Welling. Welling har modtaget en række priser for hans afbalancerede møbler, bla. Bo Bedre Award og Good Design Award.

AAL-Serien byder også velkommen til den nye About A Lounge Sofa – et møbel der ligner en sammensætning af to AAL-Stole. Følg knappen for at se hele  AAL-serien.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv