Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY CPH 30 Extendable - Eg sæbe (160 cm)

Mål 160 × 80 × 74 cm

-25%

CPH30 extendable bordet i eg sæbe fra Hay er en del af Copenhague-serien, som er designet af designerne Ronan og Erwan Bouroullec. Med supplerende tillægsplader, som nemt kan indsættes i borders centrale glidemekanisme, gøres bordet velegnet til kontorer og offentlige sammenhænge samt arbejds- eller spiseløsninger i hjemmet. Tillægspladen kan købes separat

  • Grå linoleum
  • Off White linoleum
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
638 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 12.750 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 638 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.750 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Bestillingsvare
16.999,00 kr. 12.749,25 kr.

HAY CPH "COPENHAGUE"

HAY CPH Copenhague

Copenhague serien, kendt under forkortelsen CPH, er en familie af skrive-, spise-, kontor- og sofaborde. Seriens mest karakteristiske præg er de vinklede ben der går igen på alle bordene og giver dem deres interessante udtryk.

Bordene findes i forskellige træsorter, -finishes og bordpladematerialer: f.eks. en utrolig holdbar plade i linoleum, eller en mere naturlig plade i finer.

HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague
HAY CPH Copenhague

CPH bordene findes i en række forskellige størrelser såvel som former. Det giver serien en bred anvendelse, og sikrer at du kan finde et bord der passer præcist til dit formål.

Copenhague er designet af Ronan og Erwan Bouroullec, som bl.a. er kendt for havemøbelserien Palissade for HAY.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv