Collection By Schiang Living

-20%

Bella 3,5 pers. lædersofa

Mål 224 × 84 × 78 cm

-20%

Denne 3 personers sofa er en del af sofaserien Bella. Serien består af sofaer i flere størrelser og lædertyper, så der er en til enhver familie – både store og små. 3,5 pers. Sofaen er perfekt til enten den større familie, eller til dig med en stor stue hvor der plads til en større sofa.

Sofaen forhandles online i en blød, lækker læder i farverne sort og cognac. Derudover findes sofaen i flere forskellige polstringer samt farver. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Læs mere om Bella-serien længere nede på siden.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Sort læder
  • Cognac læder
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.160 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 23.196 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.160 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 23.196 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

  Bestillingsvare
  28.995,00 DKK 23.195,94 DKK

  Klassisk dansk kvalitet

  Bella 2,5 pers. sofa​

  Sofaen er det perfekte møbel til at samle hele familien eller venner i til hyggelige stunder. Hos Collection er vi specialister i sofaer, her finder du kun sofaer i høj kvalitet og i et smukt skandinavisk design. Bella-serien er ingen undtagelse.

  Sofaernes danske design er tidløs og minimalistisk, og passer derved ind i de fleste indretninger – store såvel som små

  Udforsk hele Bella-serien her og find din favorit. 

  Indkøbskurv