Collection By Schiang Living

-20%

Bella 2,5 pers lædersofa

Mål 192 × 84 × 78 cm

-20%

Denne 2,5 personers sofa er en del af sofaserien Bella. Serien består af sofaer i flere størrelser og lædertyper, så der er en til enhver familie – både store og små. 2,5 pers. Sofaen er perfekt til enten den mindre familie eller parret, med den mindre stue.

Sofaen forhandles online i en blød, lækker læder i farverne sort og cognac. Derudover findes sofaen i flere forskellige polstringer samt farver. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Læs mere om Bella-serien længere nede på siden.

OBS Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle størrelser. Modellen vist på billeder er Bella 3,5 pers. lædersofa

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Sort læder
  • Cognac læder
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  968 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 19.356 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 968 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.356 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

  Bestillingsvare
  24.195,00 DKK 19.355,95 DKK

  Klassisk dansk kvalitet

  Bella 2,5 pers. sofa​

  Sofaen er det perfekte møbel til at samle hele familien eller venner i til hyggelige stunder. Hos Collection er vi specialister i sofaer, her finder du kun sofaer i høj kvalitet og i et smukt skandinavisk design. Bella-serien er ingen undtagelse.

  Sofaernes danske design er tidløs og minimalistisk, og passer derved ind i de fleste indretninger – store såvel som små

  Udforsk hele Bella-serien her og find din favorit. 

  Indkøbskurv