Collection By Schiang Living

-35%

Aros 3 pers. lædersofa - Udstillingsmodel

Materiale

Cognac Læder - Udstillingsmodel

Mål 242 × 100 × 86 cm

-35%

Denne behagelige Aros 3 pers. lædersofa fås som udstillingsmodel i den lækre cognac-farvet anilin læder. Anilin læder er det tætteste, det er muligt at komme på naturlæder. Læderet er derfor et materiale der vil udvikle patina og karakter lige så længe du ejer sofaen.

Sofaen er et ærligt, simpelt design med fokus på materialer der vil løfte et hvert rum. Du er velkommen til at kontakte os igennem den nedenstående kontaktformular, tage kontakt til butikken eller komme forbi Collection for at se, røre ved og prøve sofaen.

OBS: Udstillingsmodeller kan være med små ridser, fejl og tegn på brug.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Cognac Læder - Udstillingsmodel
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.000 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 19.996 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.000 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.996 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

  Står i Odense
  38.995,00 DKK 24.995,00 DKK

  Aros 3 pers. lædersofa

  Aros er en serie af dansk-designede sofaer der er begrebet af skandinavisk minimalisme. Den har slanke demokratiske armlæn, og den underspillet luksus som kun den danske jantelov kan gøre.

  Sofaen kan købes i 3 forskellige farver af anilin læder. Anilin læder er det tætteste, det er muligt at komme det rå naturlige læder – dvs. en næsten ubehandlet læder. Det betyder at producenten ingen mulighed har for at skjule eventuelle defekter. Der anvendes derfor kun læder af høj sortering, d.v.s. huder med næsten ingen skader eller naturlige ar. Den resulterende læder er også en der vil udvikle patina og karakter år efter år

  Sofaen er opbygget med en koldskums kerne med en dun top, som giver ekstra komfort på de øverste lag af hynderne

  Aros findes både i læder og stof, samt i forskellige størrelser. Tag kontakt til en af vores sælgere som kan rådgive dig til at finde præcis den sofa du har brug for. Læderet kan nemt rengøres og plejes med et læderplejeset – find det her

  Med Aros får du en simpel, ærlig og elegant lædersofa, der kan holde i mange år.

  Indkøbskurv