Collection By Schiang Living

-25%

Aros 3 pers. sofa, læder

Mål 242 × 100 × 86 cm

-25%

Aros definerer skandinavisk minimalisme – et ærligt, simpelt design med fokus på materialer. Det lette og nærmest flyvende design, gør alt for at fremhæve den luksuriøse læder som ikke har behov for en gimmick for at skille sig ud.

Sofaen kan købes i 3 forskellige farver af anilin læder. Anilin læder er det tætteste, det er muligt at komme på naturlæder. Læderet er derfor et materiale der vil udvikle patina og karakter lige så længe du ejer sofaen.

Læs mere om Aros-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Dark brown læder
  • Sort læder
  • Cognac læder
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.463 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 29.247 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.463 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.247 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  38.995,00 kr. 29.246,25 kr.

  Aros 3 pers. lædersofa

  Aros er en serie af dansk-designede sofaer der er begrebet af skandinavisk minimalisme. Den har slanke demokratiske armlæn, og den underspillet luksus som kun den danske jantelov kan gøre.

  Sofaen kan købes i 3 forskellige farver af anilin læder. Anilin læder er det tætteste, det er muligt at komme det rå naturlige læder – dvs. en næsten ubehandlet læder. Det betyder at producenten ingen mulighed har for at skjule eventuelle defekter. Der anvendes derfor kun læder af høj sortering, d.v.s. huder med næsten ingen skader eller naturlige ar. Den resulterende læder er også en der vil udvikle patina og karakter år efter år

  Sofaen er opbygget med en koldskums kerne med en dun top, som giver ekstra komfort på de øverste lag af hynderne

  Aros findes både i læder og stof, samt i forskellige størrelser. Tag kontakt til en af vores sælgere som kan rådgive dig til at finde præcis den sofa du har brug for. Læderet kan nemt rengøres og plejes med et læderplejeset – find det her

  Med Aros får du en simpel, ærlig og elegant lædersofa, der kan holde i mange år.

  Indkøbskurv