Collection By Schiang Living

-25%

Aros 2 pers. sofa, tekstil

Mål 210 × 100 × 86 cm

-25%

Aros definerer skandinavisk minimalisme – et ærligt, simpelt design med fokus på materialer. Det lette og nærmest flyvende design gør alt for at fremhæve klassiske grå stof, der passer ind i et hvert hjem.

Sofaen forhandles online i farven Light Grey og i 3 forskellige typer anilin læder. Dog findes sofaen i et hav af forskellige stoffarver og -typer, samt i flere forskellige størrelser. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Læs mere om Aros-serien længere nede på siden.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Lysegrå
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  863 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 17.247 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 863 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 17.247 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  22.995,00 kr. 17.246,25 kr.

  Aros 2 pers. sofa

  Aros er en serie af dansk-designede sofaer der er begrebet af skandinavisk minimalisme. Den har slanke demokratiske armlæn, og den underspillet luksus som kun den danske jantelov kan gøre. De tynde, stærke metalbens formål er at placere hele fokus på sofaen og give den effekten af at den svæver.

  Sofaen er opbygget med en koldskums kerne med en dun top, som giver ekstra komfort på de øverste lag af hynderne. Den forhandles online i et lækkert lyst gråt stof, men findes i flere forskellige stoftyper og -farver. Derudover findes Aros også i en særlig anilin-læder, samt i forskellige størrelser. Tag kontakt til en af vores sælgere som kan rådgive dig til at finde præcis den sofa du har brug for. Stoffet kan nemt rengøres med skumrens – find det her

  Med Aros får du en simpel, ærlig og elegant lædersofa, der kan holde i mange år.

  Indkøbskurv