Collection By Schiang Living

-25%

Alexa Lænestol, Velvet

Mål 108 × 83 cm

-25%

Alexa lænestolen er en unik og elegant lænestol, der får dig til at føle hjemme. Med en sædehøjde på 45 cm samt den ekstra pude, høje ryglæn og de formede armlæn giver lænestolen dig en komfort i højeste kvalitet til flere timers afslapning og hvile.

Stolen findes i mange forskellige polstringer. Den viste model er i Classic Velvet stof og farven Antracite Touch i farven Cognac, men den findes i flere farver. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en polstringstype, der ikke er vist på vores webshop.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af lænestolen i alle farver, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Grey
  • Light Beige
  • Light Grey
  • Antracite
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  289 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 5.772 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 289 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.772 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  7.695,00 kr. 5.771,25 kr.

  Lænestol Collection

  Alexa Lænestol

  En lænestol er til dig, der ønsker din egen plads uden at dele den med andre, til afslapning med en god bog eller film.

  Inden du vælger din nye lænestol til dit hjem, er det vigtigt du kender dine behov, så du får den helt perfekte lænestol. Ryggens højde er én vigtig faktor i valget af ny stol. Alexa lænestol har en høj ryg, hvilket sikre, at du ikke sidder og falder sammen og derved skåner den din ryg og nakke. Ønsker du en lænestol, hvor du kan slappe af og som tager imod din ryg og omslutter dig, er det en lænestol med høj ryg, du skal gå efter.

  Alexa er af 100% polyester og i 47.000 martindale. Martindale indikerer møblets slidstyrke, normalt anbefales 15.000-25.000 martindale til møbler i privaten. Møbler i offentlige rum anbefales stof med over 50.000 martindale.

  Hos Collection finder du et stort udvalg af møbler til dagligstuen – Udforsk bl.a. vores udvalg af lænestole her. 

  Indkøbskurv