Collection By Schiang Living

-25%

Alba 3 pers. chaiselong sofa

Mål 317 cm

-25%

Alba-serien er en serie ægte italienske design sofaer. Moderne, holdbar og komfortabel. Sofaen har dybe og behagelige sæder, tykke polstrede armlæn og en stor chaiselong – alt sammen placeret på et ultramoderne metalstel.

Sofaen fås i en række forskellige stoftyper og -farver. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Læs mere om Alba-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Beige
  • Blå
  • Brun
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.257 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 25.122 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.257 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.122 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  33.495,00 kr. 25.121,25 kr.

  Alba 3 pers. chaiselong sofa

  3 pers. chaiselong sofaen er, af god grund, en af de mest populære sofaopstillinger; god bredde på sofaen, chaiselongen giver muligheden for at have benene oppe og et sofabord passer perfekt ind. 

  Alba-serien er indbegrebet af ægte italiensk håndværk og design. De dybe og behagelige sæder samt den gennemgående kvalitet helt ned til benene, gør at den her kan holde utrolig mange år. Sofaen er placeret på nogle moderne og eksklusive metalben, som komplimenterer håndværket og designet i sofaen. Metalben giver også mere modstand overfor ridser og skræmmer end træben. 

   Sofaen findes i flere forskellige stoffarver og -typer, samt med ben i poleret stål, sort nickel eller bronzebelagt. Tag kontakt til en af vores sælgere som kan rådgive dig til at finde præcis den sofa du har brug for. Stoffet kan nemt rengøres med skumrens – find det her

  Med Alba får du en moderne og behagelig sofa med knivskarpe linjer.

  Indkøbskurv