Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY AAS 32 ECO High - Eg sæbe

Mål 43 × 47 × 85 cm

-25%

Formålet var at genskabe HAYs ikoniske AAS skammel fra et mere bæredygtigt perspektiv. Derfor bruger About a Stool AAS 32 ECO genbrugsplast til at danne det funktionelle og minimalistiske sæde og ryglæn, der er karakteristisk for hele denne serie. Barstolen fås i to højder.

Sædehøjde: 75 cm

 

  • Black
  • Cream
  • White
Ryd

Leveringstid: 3-4 uger
2.149,00 kr. 1.611,75 kr.

HAY ABOUT A STOOL

HAY About A Stool AAS

HAYs About A Stool serie, kendt under forkortelsen AAS, er en serie af barstole der passer til alt fra en bar i en restaurant til køkkenøen derhjemme.

Stolen er designet af den danske møbeldesigner, Hee Welling. Welling har modtaget en række priser for hans afbalancerede møbler, bla. Bo Bedre Award og Good Design Award.

HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS
HAY About A Stool AAS

About A Stool findes i to forskellige højder, flere forskellige stelmaterialer og stelfarver samt både i skalstol og polstret udgave. Den store diversitet i udvalget giver god mulighed for at finde præcis den stol du drømmer om.

AAS-Serien byder også velkommen til den nye About A Stool Eco, som genopliver stolen med genbrugsplast og træ.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv